Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Cursus Kunst en Cultuur

De 75 Volksuniversiteiten die Nederland rijk is, hebben een zeer groot aanbod aan cursussen, workshops en lezingen in de categorie Kunst en Cultuur. Gaat uw interesse uit naar onderwerpen die binnen deze categorie vallen, dan kunt u zonder meer uw hart ophalen bij een Volksuniversiteit bij u in de buurt. Of u nu gek bent van film of alles te weten wilt komen over uw favoriete schilder of architect, bij de Volksuniversiteit kan het allemaal!

Op deze pagina kunt u een keuze maken uit een van de geboden subcategorieën, zoals bijvoorbeeld kunstgeschiedenis, literatuur of architectuur. Vervolgens krijgt u binnen de subcategorie het aanbod aan cursussen, lezingen en workshops te zien die tot de categorie in kwestie behoren. Bij iedere cursus, lezing of workshop wordt duidelijk vermeld door welke Volksuniversiteit (of Volksuniversiteiten) deze wordt verzorgd.

295 resultaten gevonden

Populaire cursussen Kunst en Cultuur

Onder het aanbod Kunst en Cultuur vallen een aantal populaire cursussen die regelmatig op de agenda staan bij de Volksuniversiteit. Enkele van deze cursussen worden onderstaand weergegeven. Bent u nieuwsgierig geworden naar de overige workshops en cursussen binnen de categorie Kunst en Cultuur? Bezoek dan op deze pagina de subcategorie van uw keuze!

  • Basiscursus kunstgeschiedenis
  • Literatuur en film
  • Moderne architectuur
  • Cursus theaterimprovisatie
  • Poëzie workshop
  • Muziekgeschiedenis

Als u heeft besloten welke cursus of workshop u graag wilt volgen, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met inschrijven. Voor de meeste cursussen geldt een maximum aantal deelnemers. Zo kunnen wij garanderen dat alle deelnemers aandacht van de docent krijgen.

meer