Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Architectuur

Bent u geïnteresseerd in architectuur en kunt u niet wachten om uw interessegebied verder uit te diepen? Volg dan een cursus, lezing of workshop over het onderwerp van uw keuze bij de Volksuniversiteit. Van de 75 Volksuniversiteiten die Nederland rijk is, is er altijd wel een bij u in de buurt die een interessante cursus, lezing of workshop op het programma heeft staan.

Het aanbod varieert van een cursus binnenhuisarchitectuur tot cursussen over diverse stromingen binnen de architectuur. Besluit vandaag nog te inversteren in uzelf door u in te schrijven voor een van de architectuurcursussen die de Volksuniversiteit voor u kan verzorgen!

25 resultaten gevonden

Kunstwerk! Zevenaar

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Amsterdam

KunstenHuis Idea

Een gevarieerd cursusaanbod architectuur

De Volksuniversiteit heeft het meest gevarieerde aanbod van Nederland als het om architectuur gaat. Of u nu geïnteresseerd bent in de architectuur van Romaanse kerken, de moderne architectuur van Nederland of binnenhuisarchitectuur, u kunt altijd bij een Volksuniversiteit terecht. Onze docenten zijn allen enthousiastelingen die u met passie over hun vakgebied onderwijzen. Doordat het onderwijs bij de Volksuniversiteit kleinschalig is, is er bovendien voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Wel zo prettig!

Populaire cursussen architectuur

Het cursusaanbod van de Volksuniversiteiten wisselt regelmatig en is bijzonder uitgebreid. Om u toch enigszins een beeld te geven van ons aanbod, hebben wij onderstaand een opsomming samengesteld van enkele populaire cursussen.

  • Architectuur in vogelvlucht
  • Cursus binnenhuisarchitectuur
  • Romaanse kerkarchitectuur
  • Moderne architectuur
  • Stationsarchitectuur

Voor het merendeel van de cursussen geldt dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Het is daarom verstandig om u tijdig online in te schrijven. Dit kan op de website van de Volksuniversiteit die de cursus van uw keuze aanbiedt.

meer