Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Digitale cursussen

Wilt u uw digitale vaardigheden uitbreiden of versterken? Dat kan! Veel van de Nederlandse Volksuniversiteiten bieden namelijk een of meerdere digitale cursussen aan. De cursussen richten zich op diverse onderwerpen en worden verzorgd op verschillende niveaus. Zo is het mogelijk een cursus te volgen waarbij u het besturingssysteem van uw computer beter leert kennen of om een cusus te volgen om meer uit uw tablet te halen. Tevens worden er cursussen en workshops geboden die u alles leren over digitale fotografie en over het bewerken van digitale foto’s met programma's zoals Photoshop of InDesign.

Alle door de Volksuniversiteit geboden cursussen worden verzorgd door zeer ervaren docenten. Als geen ander zijn zij in staat u te helpen bij het verbeteren van uw digitale vaardigheden op een leuke en praktische wijze!

64 resultaten gevonden

Computercursus voor ouderen

Speciaal voor ouderen worden er door diverse Volksuniversiteiten aangepaste digitale cursussen aangeboden. Tijdens een dergelijke computercursus wordt u op overzichtelijke wijze en in een passend tempo meegenomen in de wereld van Windows, Microsoft Office, iOS, Android of social media. Voor veel senioren is dit een perfecte manier om hun digitale vaardigheden bij te spijkeren. We leven immers in een samenleving waarin de omgang met computers en digitale technieken steeds belangrijker wordt. Onderstaand zijn enkele populaire cursussen opgesomd.

  • Windows
  • Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
  • Digitale fotografie
  • Adobe Photoshop
  • Social media (Facebook, LinkedIn)
  • Google

Digitale vaardigheden verbeteren bij de Volksuniversiteit

Bent u op zoek naar een leerzame en betaalbare digitale cursus? Bekijk op deze pagina dan snel het aanbod aan computercursussen bij de verschillende Volksuniversiteiten. Er wordt altijd wel een interessante cursus bij u in de buurt gegeven. Wij raden u overigens aan om deze pagina regelmatig te bezoeken, omdat ons aanbod aan digitale cursussen regelmatig wisselt. Wanneer u heeft besloten dat u een bepaalde cursus wilt volgen, dan dient u door te klikken naar de website van de desbetreffende Volksuniversiteit. Vervolgens kunt u zich daar direct online inschrijven.

meer