Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Cursus digitale vaardigheden

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in onze huidige samenleving. Wie werkt er tegenwoordig niet met een computer of laptop? En ook de smartphone is voor velen onmisbaar geworden. Kunt u niet langer meekomen omdat u bepaalde digitale vaardigheden mist of wilt u uw digitale vaardigheden gewoon wat bijspijkeren, dan kan de Volksuniversiteit u hierbij helpen. Met 75 locaties in heel Nederland is er altijd wel een Volksuniversiteit bij u in de buurt.

44 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Leiderdorp

Volksuniversiteit Gouda

Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn

Uw digitale vaardigheden verbeteren bij de Volksuniversiteit

Cursussen op het gebied van digitale vaardigheden zijn er bij de Volksuniversiteit voor iedereen. Of u nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, de Volksuniversiteit is er voor iedereen. Onze cursussen zijn kleinschalig van opzet, waardoor we aan alle cursisten een persoonlijke aanpak kunnen bieden. Zo kunnen wij u garanderen dat uw digitale vaardigheden na afloop van de cursus ook écht met sprongen vooruit zijn gegaan.

In enkele gevallen is een cursus speciaal aangepast voor een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld bij een cursus iPadgebruik voor senioren. Wanneer dit het geval is, staat dat duidelijk aangegeven bij de desbetreffende cursus. Daarnaast kan het zijn dat u wordt gevraagd zelf een laptop, tablet of digitale camera mee te nemen naar de cursuslocatie. Ook dat wordt dan duidelijk vermeld.

Het meest gevarieerde cursusaanbod van Nederland

Om u op hoofdlijnen een beeld te kunnen geven van ons cursusaanbod op het gebied van digitale vaardigheden, sommen wij onderstaand een aantal van onze populaire cursussen in deze categorie op.

  • Fotobewerking met Photoshop
  • LinkedIn voor gevorderden
  • Gebruik je tablet optimaal
  • Excel voor beginners

Doordat het aantal deelnemers dat aan een specifieke cursus kan deelnemen beperkt is, is het aan te raden om uw inschrijving niet te lang uit te stellen. Inschrijven kan gemakkelijk online op de website van de Volksuniversiteit die de cursus of workshop aanbiedt .

meer