Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Website maken

Websites zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. We gebruiken ze namelijk dagelijks en veruit de meeste bedrijven, verenigingen en andere organisaties hebben een eigen website. Is uw onderneming of vereniging toe aan een (nieuwe) website? Of wilt u een website voor uzelf ontwikkelen? Bij de Volksuniversteit zijn er meer dan voldoende docenten die u kunnen leren hoe u een website moet maken.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen onze ervaren docenten hoe u een website opzet, vult en onderhoudt. Kennis van webdesign of HTML is hiervoor vaak niet eens benodigd. In het overzicht op deze pagina staat weergegeven welke Volksuniversiteiten cursussen op dit gebied aanbieden. Vervolgens kunt u zich eenvoudig inschrijven voor de door u gekozen cursus op de website van de Volksuniversiteit in kwestie.

0 resultaten gevonden

WordPress website maken

Met behulp van het Content Management Systeem (CMS) WordPress is het mogelijk om zelf gemakkelijk een eigen website te maken. Gedurende een cursus WordPress website maken bij de Volksuniversiteit leert u onder andere omgaan met het CMS en leert u op laagdrempelige wijze een website op te zetten met behulp van thema’s, plug-ins en pagina’s. Deze cursus is zeer populair en wordt om die reden door verschillende Volksuniversiteiten verzorgd. Klik via deze pagina door naar de lijst met Volksuniversiteiten die in hun cursusaanbod digitale vaardigheden aanbieden en kijk of er binnenkort een cursus bij u in de buurt wordt verzorgd.

Cursus webdesign

Het ontwerpen van een website is absoluut een vak apart. U dient er immers voor te zorgen dat uw website er niet alleen goed uitziet, maar dat deze eveneens functioneel en gebruiksvriendelijk blijft. Bij de Volksuniversiteit kunt u zich naar hartelust onderdompelen in de wondere wereld van webdesign. Onze docenten leren u tijdens een cursus webdesign op toegankelijke wijze hoe u uw website naar een hoger niveau tilt. En, niet onbelangrijk, u kunt de opgedane kennis direct in praktijk brengen!

meer