Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Vietnamees leren

Wilt u taalvaardigheid in het Vietnamees ontwikkelen of uw huidige niveau van het Vietnamees verbeteren? Dan kan dit bij De Volksuniversiteit! Hier krijgt u les van een professionele docent die u met veel enthousiasme wegwijs zal maken in het Vietnamees. Al onze taalcursussen zijn erop gericht om u het Vietnamees zo snel mogelijk bij te brengen. Wij bieden daarom gestructureerde en betaalbare cursussen aan op ieder niveau. Zowel beginners als gevorderden kunnen het Vietnamees bij ons leren. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle cursussen die binnenkort van start gaan. U kunt zich vervolgens gemakkelijk online inschrijven.

2 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Den Haag

Cursus Vietnamees

Het Vietnamees is voor een deel gebaseerd op het Chinees. Vroeger werden voor de Vietnamese taal zelfs Chinese karakters gebruikt. Het huidige Vietnamese alfabet is omstreeks de 17e eeuw na Christus ontstaan. Inmiddels is Vietnam een bloeiende natie met een meer dan 90 miljoen inwoners. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om het land te bezoeken en er bijvoorbeeld een rondreis te maken. Wanneer u extra van een dergelijke reis wilt genieten, dan is het een idee om voorafgaand aan uw reis een taalcursus Vietnamees te volgen. Hierna kunt u eenvoudige gesprekken in het Vietnamees voeren en zult u over een behoorlijke Vietnamese woordenschat beschikken.

Er zijn cursussen Vietnamees op meerdere niveaus. Het niveau van de cursussen wordt aangeduid met behulp van het Europees Referentiekader. Dit systeem helpt u om de moeilijkheidsgraad van een taalcursus in te schatten. Wanneer u twijfelt over uw huidige beheersing van het Vietnamees, dan kunt u een intake doen bij de docent die de cursus geeft. Hij of zij zal uw niveau bepalen en u een geschikte cursus aanraden.

meer