Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Turks leren

De Turkse taal is een taal die op geen enkel opzicht op het Nederlands lijkt. Maar het is ook een taal die zeer makkelijke taalregels hanteert. Turks leren hoeft daarom helemaal niet moeilijk te zijn! Aan de Volksuniversiteit leert u Turks op een leuke en uitdagende manier. Onze cursussen worden gegeven door enthousiaste docenten, zijn zeer overzichtelijk opgebouwd en zijn bovendien ook nog eens betaalbaar. Kijk op deze pagina voor het overzicht met Volksuniversiteiten die taalcursussen Turks aanbieden. Er wordt altijd wel een cursus bij u in de buurt verzorgd.

51 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Amsterdam

BplusC Leiden

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Zwolle

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Den Haag

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit Oss

Cursus Turks

Turkije is een land met een prachtige cultuur, waar veel vriendelijke mensen wonen. Een groot aantal Nederlanders kiest er daarom jaarlijks voor om de vakantie door te brengen in Turkije. Wilt u zich écht verdiepen in Turkije? Dan is het leren van de Turkse taal hier een uitstekend middel voor. Ook wanneer u Turkse familie, buren of collega’s heeft, dan kan het leren van Turks een uitstekende manier zijn om deze relaties een extra impuls te geven.

Tijdens een cursus Turks aan de Volksuniversiteit leert u niet alleen praktisch Turks spreken en schrijven, de cultuur en geschiedenis van Turkije komt namelijk ook uitgebreid aan bod. Op deze manier leert u de taal begrijpen en dit zal het leren van het Turks verder bespoedigen. Naast het bijwonen van de lessen, moet u ook rekening houden met huiswerk. Iedere cursus Turks is een intensieve cursus, die u op gedegen wijze de taal eigen zal maken.

Het niveau van onze cursussen wordt aangegeven op basis van het Europees Referentiekader, op deze manier kunt u inschatten op welk niveau u een bepaalde cursus dient te volgen. Wanneer u niet zeker weet op welk niveau u het Turks beheerst, dan kunt u een intake doen bij een van onze docenten. De docent zal vervolgens uw niveau bepalen.

meer