Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Slowaaks leren

Bij de Volksuniversiteit kan iedereen gemakkelijk en betaalbaar Slowaaks leren. Onze taalcursussen worden gegeven door professionele docenten die met veel enthousiasme aan uw taalvaardigheid in het Slowaaks zullen werken. Wanneer u op vakantie gaat naar Slowakije of hier voor zaken moet verblijven, dan is basiskennis van de taal en cultuur immers een pre.

In het onderstaande overzicht kunt u zien waar de cursus Slowaaks op dit moment staan ingepland. Ervaren en bevlogen docenten bieden u de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze Slowaaks te leren. Bijkomend voordeel is dat onze taalcursussen bijzonder betaalbaar zijn! Het inschrijven vindt plaats op de website van de betreffende Volksuniversiteit.

0 resultaten gevonden

Cursus Slowaaks

Dankzij een praktische cursus Slowaaks aan een van de Volksuniversiteiten bent u al gauw in staat om u in het Slowaaks te redden in allerhande situaties. Denk bijvoorbeeld aan de weg vragen of een menukaart lezen in een Slowaaks restaurant. Net als bij elke andere taal is het belangrijk dat u wel alle lessen volgt en het bijbehorende huiswerk maakt. Wanneer u regelmatig met een vreemde taal bezig bent zult u merken dat u deze taal snel oppikt.

Taalcursussen aan de Volksuniversiteit worden op verschillende niveaus aangeboden. Het niveau van iedere cursus staat vermeld op basis van het Europees Referentiekader. Heeft u eerder kennis opgedaan van het Slowaaks en wilt u deze kennis opvijzelen of uitbreiden? Dan is het verstandig om eerst een intake aan te vragen bij de docent die de taalcursus verzorgt. Deze zal beoordelen welk niveau het best bij u past.

meer