Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Portugees leren

Portugees is de zesde grootste taal ter wereld en heeft maar liefst 250 miljoen sprekers wereldwijd. Het is daarom niet verwonderlijk dat er ieder jaar weer veel Nederlanders zijn die Portugees willen leren. De Volksuniversiteit heeft een betaalbare cursus Portugees op ieder niveau. Onze taalcursussen worden gegeven door professionele docenten die u met veel enthousiasme het Portugees en de culturele achtergrond van het Portugees bij zullen brengen. Wanneer u de lessen volgt en het wekelijkse huiswerk maakt, dan zult u al snel merken dat uw Portugees met sprongen vooruit gaat.

Op deze pagina staan alle cursussen Portugees vermeld die binnenkort van start gaan bij de verschillende Volksuniversiteiten. Kies gemakkelijk een taalcursus bij u in de buurt en schrijf u online in op de website van de Volksuniversiteit van uw keuze.

74 resultaten gevonden

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Wageningen

Stichting CultuurBeleving Hillegom (SCBH)

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Zwolle

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Velsen

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Cursus Portugees

Wanneer u bij de basis van het Portugees begint, dan ligt de nadruk vooral op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. Gaandeweg zal er ook steeds meer aandacht voor Portugese grammatica zijn en zullen er teksten in het Portugees behandeld worden. Alle taalcursussen hebben een niveau dat vergeleken kan worden op basis van het Europees Referentiekader. Wanneer u twijfelt over uw niveau, dan kunt u een intake aanvragen met de docent die uw taalcursus verzorgt.

Er zijn verschillende redenen te bedenken om de Portugese taal te leren. Zo kan het spreken van de taal uw vakantieplezier positief beïnvloeden, maar kunt er bijvoorbeeld ook in zakelijk opzicht veel profijt van hebben. Wat uw reden ook is, de Volksuniversiteit heeft altijd een betaalbare taalcursus bij u in de buurt.

meer