Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Hongaars leren

Hongaars leren

Hongaars leren is voor veel Nederlanders geen gemakkelijke opgave. Dit komt omdat de taal, net als het Fins, zeer veel afwijkt van de voor ons bekende talen zoals Engels, Duits en Frans. Het is daarom belangrijk dat een cursus Hongaars bij de basis begint en gaandeweg werkt aan het uitbreiden van uw Hongaarse woordenschat. Bij de Volksuniversiteit kunt u een laagdrempelige taalcursus Hongaars volgen voor ieder niveau. Het niveau van onze taalcursussen wordt bijna altijd gespecificeerd aan de hand van het Europees Referentiekader. In het onderstaande overzicht staan alle cursussen vermeld die binnenkort van start gaan. U kunt gemakkelijk een cursus Hongaar kiezen die bij u in de buurt gegeven wordt en zich vervolgens inschrijven via de website van de betreffende Volksuniversiteit.

15 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Utrecht

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Amsterdam

Cursus Hongaars

Ga de uitdaging aan en leer Hongaars tijdens een cursus aan de Volksuniversiteit! Onze enthousiaste docenten zijn echte specialisten als het om het leren van een taal gaat. Tijdens een van de Hongaarse taalcursussen leert u bijvoorbeeld binnen no time de basis van de Hongaarse grammatica en bouwt u geleidelijk een Hongaarse woordenschat op. Aan het einde van niveau 1 kunt u bijvoorbeeld al eenvoudige gesprekken in het Hongaars voeren. Tijdens de volgende niveaus zal uw spreek- en leesvaardigheid nog verder verbeteren. Gaandeweg is er bovendien ook steeds meer ruimte voor het bespreken van de Hongaarse cultuur.

Taalcursus Hongaars voor iedereen

De cursussen aan de Volksuniversiteit zijn dusdanig opgebouwd dat het voor iedereen mogelijk is om gemakkelijk en met veel plezier een taal te leren. Heeft u bijvoorbeeld om zakelijke redenen veel met mensen uit Hongarije te maken of gaat u er op vakantie? Dan kunt u er met een gerichte taalcursus voor zorgen dat u al snel meer uit uw contact met Hongaren haalt!

meer