Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Fins leren

De Finse taal wordt niet alleen gesproken in Finland, maar ook in delen van Rusland, Zweden en Noorwegen. In totaal zijn er ongeveer 6 miljoen Finstaligen op de wereld. Omdat het Fins niet verwant is aan Indo-Europese talen en omdat er vele dialecten van het Fins worden gesproken, staat de taal steevast in de top-10 van moeilijk te leren talen. Houdt u van een uitdaging of heeft u het Fins nodig in uw dagelijks leven, dan kunt u een cursus Fins volgen aan de Volksuniversiteit. Kijk in het onderstaande overzicht voor een Volksuniversiteit bij u in de buurt die Fins aanbiedt. U kunt vervolgens doorklikken naar de website van de betreffende Volksuniversiteit, waarna u zich daar in kunt schrijven om Fins te leren.

12 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Utrecht

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Amsterdam

Cursus Fins

Gaat u op vakantie naar Finland of misschien zelfs emigreren? Dan kan het nuttig zijn om u te verdiepen in de Finse taal. Laat u zich vooral niet afschrikken over wat andere zeggen over deze taal, want wij zijn van mening dat als u Engels heeft kunnen leren, het Fins ook zeker mogelijk is. Het Fins gebruikt bijvoorbeeld gewoon ons vertrouwde alfabet, wat van het Grieks, Arabisch en Chinees niet te zeggen valt! Aan de Volksuniversiteit kunt u op een laagdrempelige en plezierige wijze Fins leren. Het plezier in het Fins staat hier altijd voorop. Onze docenten hebben veel ervaring met de taal én het land en zullen hun enthousiasme graag met u willen delen.

Taalcursus Fins voor iedereen

Het is voor iedereen mogelijk om Fins te leren aan de Volksuniversiteit. Onze cursussen zijn laagdrempelig en bovendien zeer betaalbaar. Het cursusaanbod wijzigt geregeld en er komen dus regelmatig nieuwe cursussen bij. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten als u geïnteresseerd bent in een cursus Fins bij u in de buurt.

meer