Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Cursus Wetenschap en Techniek

Wilt u uw kennis op peil houden op het gebied van wetenschap en techniek? Dan heeft de Volksuniversiteit een aantal interessante cursussen, workshops en lezingen voor u. Of u nu geïnteresseerd bent in sterrenkunde of natuurkunde, bij de Volksuniversiteit vindt u het. Inmiddels zijn er 75 Volksuniversiteiten in heel Nederland, die als missie hebben om onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken. Het resultaat zijn cursussen, workshops en lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Elke Volksuniversiteit bepaalt haar eigen cursusaanbod, waardoor het totale aanbod zeer divers is.

Op deze pagina vindt u alle subcategorieën van ‘Wetenschap en Techniek. Wanneer u doorklikt naar een subcategorie, dan vindt u hier een overzicht met cursussen die betrekking hebben op dit onderwerp. U kunt vervolgens doorklikken naar de website van de Volksuniversiteit die een specifieke cursus aanbiedt. Hier kunt u zich gemakkelijk online inschrijven.

Onze cursussen, workshops en lezingen hebben over het algemeen plek voor een beperkt aantal deelnemers. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om u op tijd in te schrijven.

30 resultaten gevonden
meer