Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Zweeds leren

Het Zweeds is een belangrijke taal in Scandinavië die ook door veel Finnen wordt gesproken. Doordat het een Germaanse taal is, is de taal voor een deel vergelijkbaar met talen zoals Duits en Nederlands. Dit maakt het voor u gemakkelijker om het Zweeds snel onder de knie te krijgen. Wanneer u Zweeds wilt leren, dan kunt u aan de Volksuniversiteit een cursus volgen op verschillende niveaus. Al onze cursussen worden door professionele docenten gegeven, die u hun kennis van het Zweeds met veel enthousiasme over zullen brengen. Daarnaast hoeft u het voor het prijskaartje niet te laten, alle cursussen aan de Volksuniversiteit zijn namelijk bijzonder betaalbaar.

Wilt u Zweeds leren? Kijk dan snel in het overzicht op deze pagina om te zien wanneer er een taalcursus Zweeds bij u in de buurt van start gaat. Met 75 Volksuniversiteiten is er altijd wel een geschikte cursus bij u in de omgeving.

57 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Zwolle

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Papendrecht e.o.

Cursus Zweeds

Tijdens een cursus Zweeds aan de Volksuniversiteit staat uw plezier in het leren van de taal voorop. Alle taalcursussen worden op toegankelijke wijze gegeven, waarbij zowel het spreken en luisteren, als het lezen en schrijven aan bod komt. De grammatica wordt behandeld aan de hand van voorbeelden uit het dagelijks leven en ook de Zweedse cultuur wordt aangehaald. Op deze manier krijgt u een volledig beeld van de Zweedse taal en zal deze echt voor u gaan ‘leven’.

De taalcursussen zijn vaak behoorlijk intensief, waarbij van u wordt verwacht dat u de lessen bijwoont en het opgegeven huiswerk maakt. Een vreemde taal is immers alleen te leren op het moment dat u hier regelmatig (het liefst dagelijks) mee bezig bent.

meer