Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Spaans leren

Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken, maar ook in landen in Latijns-Amerika. Het is een wereldtaal, waarmee u in veel landen terecht kunt. Door Spaanse les aan de Volksuniversiteit te volgen, maakt u zich de Spaanse taal in rap tempo machtig. Onze docenten leren u de taal namelijk op zeer praktische wijze, waardoor u na een relatief korte cursus al een eenvoudig gesprek in het Spaans kunt volgen. De Spaanse lessen aan de Volksuniversiteit zijn er bovendien voor beginners en gevorderden, dus na één cursus Spaans bent u nog lang niet uitgeleerd!

Op deze pagina staan alle Volksuniversiteiten vermeld die binnenkort van start gaan met een cursus Spaans. Voor meer informatie over een specifieke cursus klikt u door naar de website van de betreffende Volksuniversiteit. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de cursus van uw keuze.

331 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn

Volksuniversiteit Zuidlaren

Volksuniversiteit Amsterdam

BplusC Leiden

Volksuniversiteit Papendrecht e.o.

Kunstwerk! Zevenaar

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Velsen

KunstenHuis Idea

Platform C

Volksuniversiteit Utrecht

Stichting CultuurBeleving Hillegom (SCBH)

Volksuniversiteit Westvoorne

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Gouda

Volksuniversiteit Breda

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Zeeuwse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Zwolle

Volksuniversiteit Geldrop

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Cursus Spaans

Dankzij de praktische werkwijze van onze docenten Spaans is het volgen van een Spaanse cursus aan de Volksuniversiteit een boeiende en plezierige ervaring. Wanneer u alle lessen volgt en de huiswerkopdrachten maakt, dan zult u al snel merken dat uw Spaans met sprongen verbetert. Bovendien zijn onze taalcursussen ook nog eens heel betaalbaar.

Een geschikte taalcursus kiest u uit op basis van uw huidige niveau met betrekking tot de taal. Al onze Spaanse cursussen zijn geclassificeerd op basis van het Europees Referentiekader. Hiermee kunt u heel gemakkelijk vergelijken tussen taalcursussen op verschillende niveaus. Weet u niet zeker of u aan de ingangseisen van een van onze cursussen voldoet? Vraag dan een intake aan bij de docent van de betreffende cursus. Hij of zij zal bepalen welk niveau voor u geschikt is.

meer