Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Servisch leren

Servië is sinds 2006 onafhankelijk en de officiële taal van het land, Servisch, wordt ook wel Servo-Kroatisch genoemd. Waar deze taal vroeger gebruikmaakte van het Cyrillisch alfabet, wordt tegenwoordig het voor ons bekende Latijnse alfabet gebruikt. Dit is een voordeel voor iedereen die gemakkelijk Servisch wil leren. In het onderstaande overzicht kunt u zien waar de cursussen Servisch op dit moment staan ingepland. Ervaren docenten bieden u de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze Servisch te leren. Bijkomend voordeel is dat onze taalcursussen bijzonder betaalbaar zijn! Het inschrijven vindt plaats op de website van de betreffende Volksuniversiteit.

3 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Den Haag

Cursus Servisch

Een cursus Servisch aan de Volksuniversiteit wordt altijd op praktische wijze gegeven. Dit betekent dat u zo snel mogelijk leert om eenvoudige zaken in het Servisch te vragen en om een eenvoudig gesprek te voeren. Daarnaast wordt er uiteraard ook aan uw woordenschat gewerkt en komt de grammatica aan bod. Een nieuwe taal leren is een intensieve bezigheid en daarom vragen wij u niet alleen om alle lessen bij te wonen, maar ook om het bijbehorende huiswerk te maken. Alleen op die manier zult u in staat zijn om het maximale uit uw taalcursus te halen.

De cursus Servisch aan de Volksuniversiteit is beschikbaar op verschillende niveaus. Wij geven het niveau van iedere cursus aan op basis van het Europees Referentiekader. Twijfelt u over uw beheersing van de Servische taal en wilt u deelnemen aan een taalcursus voor gevorderden? Vraag dan een intake aan bij de docent van de cursus die uw wilt volgen.

meer