Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Russisch leren

Het Russisch maakt gebruik van een ander alfabet dan het onze, namelijk het Cyrillisch alfabet. Daardoor lijkt het voorafgaand een hele opgave om Russisch te leren. Echter, doordat de taal zeer gestructureerd en logisch in elkaar zit, zult u merken dat u zich de Russische taal sneller eigen zult maken dan verwacht. Wanneer u een cursus Russisch aan de Volksuniversiteit volgt, dan heeft u gekozen voor een betaalbare cursus die wordt gegeven door een professionele docent. In het onderstaande overzicht kunt u zien welke Russische taalcursussen op dit moment gepland staan. U kunt zich vervolgens gemakkelijk online inschrijven voor een taalcursus bij u in de buurt.

53 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Zuidlaren

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Platform C

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Velsen

Volksuniversiteit Den Haag

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Gouda

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Zwolle

Stichting CultuurBeleving Hillegom (SCBH)

Cursus Russisch

Doordat Rusland het grootste land ter wereld is en bovendien zowel in Aziƫ, als in Europa ligt, heeft het land een grote invloed op de rest van de wereld. Daarnaast is er over het algemeen steeds meer toenadering van Russen richting de rest van de wereld en wordt er bijvoorbeeld ook steeds vaker zaken met Rusland gedaan. Een cursus Russisch is daarom een slimme keuze op het moment dat u regelmatig met Russische mensen te maken heeft of een tijd in Rusland zult verblijven.

Een taalcursus Russisch is aan de Volksuniversiteit beschikbaar op verschillende niveaus. Het maakt daarom niet uit of u al kennis heeft van de Russische taal of dat u een absolute beginner bent. Wanneer u wilt instromen in een cursus voor meer gevorderden, dan kunt u een intake doen bij de docent van de cursus Russisch. Hij of zij zal vast stellen of uw beheersing van de Russische taal voldoende is om deel te nemen aan de cursus.

meer