Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Pools leren

Bij de Volksuniversiteit is het mogelijk om gemakkelijk en betaalbaar Pools te leren aan de hand van een cursus die wordt gegeven door een professionele docent Pools. Het Pools is een Slavische taal, die vergelijkbaar is met het Tsjechisch en het Slowaaks. Aan de Volksuniversiteit besteden we bovendien niet alleen aandacht aan het leren van de Poolse taal, maar komt ook de Poolse cultuur uitgebreid aan bod. Op deze manier zult u merken dat het Pools echt voor u zal gaan leven. Kijk op deze pagina voor het overzicht van alle Poolse cursussen dit op dit moment gepland staan. U kunt zich vervolgens gemakkelijk inschrijven bij een Volksuniversiteit van uw keuze.

26 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Den Haag

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Breda

Cursus Pools

De Volksuniversiteit biedt een Poolse cursus aan op meerder niveaus. Het maakt voor ons dus niet uit of u een beginner bent of al verder gevorderd bent met de Poolse taal. Het niveau van de cursussen wordt geduid aan de hand van het Europees Referentiekader. Wanneer u twijfelt over uw niveau en bijvoorbeeld al wat Pools heeft geleerd via een andere weg, dan kunt een intake doen met de docent die de betreffende cursus geeft.

U zult begrijpen dat Pools leren niet vanzelf gaat. Het is daarom cruciaal dat u de lessen volgt en het bijbehorende huiswerk maakt. Wanneer u elke dag even met het Pools bezig bent, zult u merken dat uw kennis van de Poolse taal zeer snel vooruit zal gaan.

meer