Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Papiaments leren

Het Papiaments is de taal van Aruba, Bonaire en Curaçao. Op Aruba wordt de taal Papiamento genoemd, op Bonaire Papiament en op Curaçao Papiamentu. Het verschil zit hem voornamelijk in de spelling van het Papiaments. Wanneer u voor langere tijd op een van de drie eilanden wilt verblijven en hier bijvoorbeeld wilt werken, dan is het leren van Papiaments een echte aanrader. Bij De Volksuniversiteit kunt u een cursus Papiaments volgen om zo deze bijzondere taal te leren. Alle cursussen worden gegeven door een bevlogen docent die uw taalbeheersing in een korte tijd zal verbeteren.

Op deze pagina staan alle Volksuniversiteiten vermeld die binnenkort beginnen met een cursus Papiaments. U kunt zich gemakkelijk online inschrijven wanneer u doorklikt naar een specifieke cursus.

2 resultaten gevonden

Cursus Papiaments

Wanneer u een cursus Papiaments volgt aan De Volksuniversiteit, dan heeft u gekozen voor een praktische taalcursus, die ervoor zal zorgen dat u zich snel zult kunnen redden in alledaagse situaties. Met dit Papiaments zal u gemakkelijk uit de voeten kunnen op eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao.

De taalcursussen aan De Volksuniversiteit zijn intensieve cursussen die bestaan uit lessen en huiswerk. Zoals bij het leren van iedere vreemde taal is herhaling de sleutel tot succes. Daarom is het verstandig om alle lessen te volgen én het huiswerk te maken. Op die manier weet u zeker dat u alles uit de taalcursus Papiaments haalt.

meer