Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Noors leren

Aan de Volksuniversiteit is het mogelijk om Noors te leren op een niveau wat aansluit bij uw wensen. Er worden door ons namelijk diverse taalcursussen verzorgd op locaties door heel Nederland. Doordat het Noors een Germaanse taal is met een alfabet wat grotendeels gelijk is aan het onze, hoeft het leren van Noors bovendien geen moeilijke opgave te zijn.

Alle docenten aan de Volksuniversiteit zijn echte enthousiastelingen die u niet alleen de taal bijbrengen, maar u bovendien ook bekend maken met het land en de cultuur. U zult daarom merken dat het leren van Noors u vooral ook veel plezier zal brengen. Kijk op deze pagina voor het overzicht van cursussen die op dit moment gepland staan. De uiteindelijke inschrijving kunt u gemakkelijk online voltooien bij de Volksuniversiteit van uw keuze.

21 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Zwolle

Cursus Noors

Het niveau van alle taalcursussen is vastgesteld aan de hand van het Europees Referentiekader. Dit betekent dat u gemakkelijk een cursus Noors kunt uitzoeken die past bij uw niveau. Voor beginners zijn er bijvoorbeeld cursussen die toewerken naar niveau A1 van het Europees Referentiekader, terwijl zeer gevorderden kunnen toewerken naar beheersing van het Noors op niveau B2.

Heeft u al kennis van de Noorse taal, dan kunt u uiteraard ook instromen op een hoger niveau van de taalcursus Noors. Dit gebeurt na een intake door de docent die de betreffende cursus geeft. Zo’n intake is bijvoorbeeld mogelijk op de open dag van de Volksuniversiteit waar het om gaat.

meer