Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Mongools leren

Het Mongools is de moedertaal van de mensen die in Mongolië wonen, die bovendien ook in aangrenzende delen van China en Rusland wordt gesproken. Aan De Volksuniversiteit kunt u een leerzame en betaalbare cursus Mongools volgen om zo het Khalka dialect onder de knie te krijgen. Dit dialect wordt gesproken in Mongolië. De Taalcursussen aan De Volksuniversiteit worden gegeven door bevlogen docenten die met hun enthousiasme veel meerwaarde bieden boven het volgen van een thuisstudie. U zult merken dat het leren van Mongools een leuke uitdaging is, die u veel plezier zal brengen.

Kijk in het onderstaande overzicht voor een lijst met Volksuniversiteiten die binnenkort een cursus Mongools aanbieden. Wanneer u zich in wilt schrijven voor een specifieke cursus, dan kunt u doorklikken naar de website van de Volksuniversiteit die deze cursus aanbiedt.

0 resultaten gevonden

Cursus Mongools

Bij een cursus Mongools aan De Volksuniversiteit wordt gebruikgemaakt van het Cyrillisch alfabet. Naast het volgen van de lessen wordt ook wat zelfstudie van u verwacht. Een vreemde taal krijgt u namelijk alleen onder de knie als u vaak genoeg oefent. Wij raden u dan ook aan om de lessen te volgen én het huiswerk te maken. Tijdens de taalcursus wordt zowel aandacht besteed aan het lezen en schrijven, als aan het spreken en luisteren van Mongools. De grammatica zal op een zeer elementair niveau worden behandeld.

meer