Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Marokkaans leren

In Marokko worden verschillende dialecten van het Arabisch gesproken. Tijdens een cursus Marokkaans-Arabisch aan De Volksuniversiteit leert u om uzelf verstaanbaar te maken in de meest gangbare dialecten die Marokko rijk is. Met deze kennis op zak kunt u Marokkanen uit steden als Rabat en Casablanca moeiteloos begrijpen.

Of u nu Marokkaanse buren heeft, een reis door Marokko gaat maken of zaken doet met een Marokkaanse zakenpartner, wanneer u een Marokkaan aanspreekt in zijn of haar eigen taal, doet dit altijd wonderen voor het contact. Kijk in het overzicht op deze pagina voor de cursussen Marokkaans die op dit moment gepland staan. U kunt zich vervolgens gemakkelijk inschrijven bij de betreffende Volksuniversiteit.

0 resultaten gevonden

Cursus Marokkaans

Om een taalcursus Marokkaans aan De Volksuniversiteit te volgen heeft u geen voorkennis nodig van de Arabische taal. Onderdeel van elke cursus Marokkaans is namelijk het opdoen van kennis van het Arabisch alfabet. Daarnaast komt ook de rijke cultuur van Marokko uitgebreid aan bod, waardoor u uw Marokkaanse gesprekspartner en zijn of haar achtergrond nog beter zult leren begrijpen.

Onze taalcursussen Marokkaans-Arabisch zijn er op verschillende niveaus, waardoor ook gevorderden kunnen profiteren van een dergelijke cursus. Heeft u al enige kennis van het Marokkaans en wilt u op een hoger niveau instromen, dan kan dit in overleg met de docent.

meer