Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Kroatisch leren

De laatste jaren is Kroatië een zeer populair vakantieland waar ‘s zomers vele Nederlanders genieten van de prachtige natuur en vriendelijke sfeer. Wilt u meer uit uw vakantie in Kroatië halen? Dan is het een goed idee om wat woordjes Kroatisch te leren. Kroaten waarderen het immers enorm wanneer u de moeite neemt om ze in hun eigen taal aan te spreken!

Bij de Volksuniversiteit kunt u een laagdrempelige cursus volgen van een bevlogen docent, die u binnen no-time de basis van het Kroatisch bij zal brengen. Benieuwd waar u bij u in de buurt Kroatisch kunt leren? Bekijk dan snel het onderstaande overzicht. Hier kunt u doorklikken naar een Volksuniversiteit die Kroatisch aanbiedt bij u in de buurt. Vervolgens kunt u zich op de website van die specifieke Volksuniversiteit inschrijven voor de cursus.

8 resultaten gevonden

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Amsterdam

Cursus Kroatisch

Tijdens een taalcursus Kroatisch aan de Volksuniversiteit leert u op laagdrempelige wijze om Kroatisch te spreken, te verstaan, te lezen en te schrijven. Onze docenten zijn enthousiast en bevlogen en zij zorgen ervoor dat u de cursus met veel plezier zult voltooien. Iedere taalcursus aan de Volksuniversiteit bestaat uit een vooraf vastgesteld aantal lessen, dat wordt aangevuld met huiswerkopdrachten. Wanneer u de lessen volgt en het huiswerk maakt, dan zult u merken dat uw Kroatisch al snel met sprongen vooruit gaat.

Kroatisch voor ieder niveau

In Nederland zijn 75 Volksuniversiteiten, waardoor u altijd wel een taalcursus bij u in de buurt kunt volgen. Kroatisch leren kan aan de Volksuniversiteit bovendien op meerdere niveaus. Zowel voor beginners als voor mensen die al verder gevorderd zijn, biedt de Volksuniversiteit een geschikte cursus aan. Instromen op een hoger niveau kan in samenspraak met de docent van de betreffende cursus.

meer