Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Koreaans leren

Wilt u de basis van de Koreaanse taal leren? Dan kunt u hiervoor terecht bij de Volksuniversiteit! Tijdens een cursus aan een van de Nederlandse Volksuniversiteiten zult u zich stap voor stap de basisbeginselen van de Koreaanse taal eigen maken. Volgens een beproefde methode werkt u samen met ons aan uw kennis van het Koreaanse alfabet, de benodigde grammatica en breidt u iedere les uw woordenschat verder uit.

In het onderstaande overzicht ziet u waar binnenkort cursussen Koreaans van start gaan. U kunt hier gemakkelijk een cursuslocatie bij u in de buurt uitzoeken. Bent u overtuigd en wilt u zich inschrijven? Dan kunt u doorklikken daar de website van de betreffende Volksuniversiteit en dan kunt u uw inschrijving daar voltooien.

55 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn

Volksuniversiteit Zwolle

Platform C

Volksuniversiteit Utrecht

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Gouda

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Den Haag

Cursus Koreaans voor ieder niveau

Na afloop van de cursus zult u merken dat een eenvoudig gesprek in het Koreaans voeren, voor u geen enkel probleem is. Wat er tijdens de lessen allemaal behandeld wordt hangt ook deels af van u en uw medecursisten. Zo kan de nadruk bijvoorbeeld gelegd worden op het begrijpen en spreken van het Koreaans, maar ook op het leren lezen en schrijven van deze boeiende taal.

Ook als u al basiskennis van de Koreaanse taal heeft, kunt u toch profiteren van een cursus Koreaans aan de Volksuniversiteit. Er worden namelijk ook cursussen gegeven op een hoger niveau, die voortborduren op de beginnerscursus. Wanneer u in wilt stromen op een hoger niveau, dan gebeurt dit altijd in samenspraak met de docent die de cursus Koreaans verzorgt. U kunt vaak een intake doen tijdens de open dag van de Volksuniversiteit die de cursus geeft.

meer