Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Japans leren

Wilt u aan de slag met de Japanse taal? Dan kunt u Japans leren tijdens een cursus aan de Volksuniversiteit. Onze cursussen zijn er op verschillende niveaus die worden aangeduid op basis van het Europees Referentiekader. Dit maakt het voor u makkelijk om een cursus te zoeken die aansluit bij uw niveau van de Japanse taal.

Doordat Japan een belangrijke handelspartner van Nederland is, staat Japanse taalvaardigheid goed op uw cv. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon een taalcursus Japans volgen omdat u van een uitdaging houdt, omdat u een relatie heeft met iemand uit Japan of omdat u er op vakantie gaat en meer te weten wilt komen over het land en haar gewoonten

Kijk in het overzicht op deze pagina of er een taalcursus Japans bij u in de buurt wordt gegeven. Er zijn 75 Volksuniversiteiten in Nederland, waardoor er altijd wel een bij u in de buurt gevestigd is.

105 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Wageningen

Platform C

Stichting CultuurBeleving Hillegom (SCBH)

Volksuniversiteit Utrecht

KunstenHuis Idea

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Den Haag

Cursus Japans

De nadruk van Japans leren aan de Volksuniversiteit ligt op het verkrijgen van spreekvaardigheid in het Japans. Bij aanvang van de cursus zal de voertaal meestal Engels of Nederlands zijn, terwijl de lessen later ook steeds vaker in het Japans gegeven zullen worden. Uiteraard is er ook aandacht voor de lees- en schrijfvaardigheid en komt de benodigde grammatica ruimschoots aan bod.

Bij onze Japanse cursussen staat het plezier van het Japans leren voorop. Daarom gaat het niet alleen over taal, maar ook over de Japanse cultuur en alles wat Japan, Japan maakt. Onze docenten zijn echte enthousiastelingen die er alles aan zullen doen om het Japans leren voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Iedere cursus bestaat uit een vooraf vastgesteld aantal lessen en daarnaast ontvangt u wekelijks een bepaalde hoeveelheid huiswerk.

meer