Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Italiaans leren

Italiaans is een belangrijke taal die wereldwijd door meer dan 63 miljoen mensen wordt gesproken. Bij de Volksuniversiteit kunt u een cursus Italiaans volgens zodat u binnenkort ook tot deze groep mensen behoort. Al onze cursussen worden op verschillende niveaus gegeven die gemakkelijk te vergelijken zijn aan de hand van het Europees Referentiekader. U kunt dus makkelijk een cursus uitzoeken die bij uw beheersing van de Italiaanse taal past, op deze manier garanderen wij dat uw niveau gelijk is aan dat van uw medestudenten, iets wat het plezier dat u aan de taalcursus zult beleven alleen maar vergroot.

Kijk in het onderstaande overzicht en ontdek waar er bij u in de buurt een taalcursus Italiaans wordt gegeven. U kunt zich vervolgens gemakkelijk inschrijven op de website van de betreffende Volksuniversiteit.

164 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Zuidlaren

Volksuniversiteit Papendrecht e.o.

BplusC

Stichting CultuurBeleving Hillegom (SCBH)

Volksuniversiteit Wageningen

Volksuniversiteit Delft

Kunstwerk!

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Platform C

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Westvoorne

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Zwolle

Rotterdamse Volksuniversiteit

KunstenHuis Idea

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit De Kempen

Volksuniversiteit Geldrop

Volksuniversiteit Den Haag

Cursus Italiaans

Tijdens een taalcursus Italiaans aan de Volksuniversiteit gaat u zowel aan uw spreek- als uw leesvaardigheid werken. In het begin zal de nadruk vooral op het spreken van Italiaans liggen. U leert de grammatica en aan het eind van een beginnerscursus kunt u al een simpel gesprek in het Italiaans voeren. Natuurlijk zijn er ook cursussen voor mensen die al verder gevorderd zijn met de Italiaanse taal en daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook een praktische vakantiecursus volgen, waarbij u leert hoe u zich redt op vakantie in Italiƫ.

Italiaanse taalcursus aan de Volksuniversiteit

De taalcursussen aan de Volksuniversiteit maken gebruik van lesstof die gemakkelijk te begrijpen is en worden op laagdrempelige wijze gegeven door enthousiaste docenten. Hoe verder u vordert met de Italiaanse taal, hoe meer aandacht er ook zal zijn voor de Italiaanse cultuur. Bij alle taalcursussen staat het plezier in het leren van de taal centraal.

meer