Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Indonesisch leren

Wilt u op een praktische manier Indonesisch (Bahasa Indonesia) leren, zodat u zich na afloop van de taalcursus kunt redden in veelvoorkomende situaties? Dan is een taalcursus aan de Volksuniversiteit hier bijzonder geschikt voor! De taalcursussen Indonesisch behoren tot onze meest populaire cursussen en dat is natuurlijk niet voor niets. Doordat er bijna 400.000 mensen met Indonesische roots in Nederland wonen, zijn er enorm veel Nederlanders die ‘iets’ met dit prachtige land en haar taal hebben. In de onderstaande lijst kunt u zien welke cursussen Indonesisch er op dit moment ingepland staan en waar deze gegeven worden. Kies gemakkelijk een taalcursus bij u in de buurt uit en schrijf u in via de website van de betreffende Volksuniversiteit.

28 resultaten gevonden

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Zwolle

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Cursus Indonesisch

Tijdens een cursus Indonesisch aan een van de Volksuniversiteiten wordt er door onze enthousiaste docenten niet alleen aandacht besteed aan uw vocabulaire en grammaticale vaardigheden, maar komen ook de Indonesische cultuur en gewoonten uitgebreid aan bod. Dit laatste maakt dat u de Indonesische taal gaat begrijpen en extra snel op zult pikken. U zult merken dat een taalcursus aan de Volksuniversiteit niet alleen effectief is, maar ook nog eens een bijzonder plezierige manier is om een taal te leren. Het niveau van de betreffende cursus wordt meestal aangeduid met behulp van het Europees Referentiekader, op deze manier kunt u inschatten welk niveau voor u van toepassing is en kunt u uw verkregen taalvaardigheid later gemakkelijk aantonen.

Een taalcursus Indonesisch voor ieder niveau

Wanneer u al behoorlijk wat kennis van Bahasa Indonesia heeft, dan kunt u die kennis verder aanscherpen aan de Volksuniversiteit. Het is namelijk mogelijk om, na een intake, in te stromen op een hoger niveau van onze taalcursussen Indonesisch. Dit vindt altijd plaats in samenspraak met de docent die de cursus geeft. U kunt bijvoorbeeld een intake aanvragen tijdens de open dag van de Volksuniversiteit waar u uw taalcursus wilt gaan volgen.

meer