Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Grieks leren

Het moderne Grieks (Nieuwgrieks), wordt gesproken in Griekenland en in het zuidelijke deel van Cyprus. Wanneer u zich deze taal eigen wilt maken, dan kunt u een taalcursus Grieks aan de Volksuniversiteit volgen. Dit is de omgangstaal die de Grieken tegenwoordig in het dagelijks leven gebruiken en hiermee kunt u een Griek dus in zijn of haar eigen taal aanspreken. Al onze taalcursussen worden gegeven door echte docenten (het betreft dus geen thuisstudie), die u op persoonlijke en levendige wijze bekend zullen maken met het Nieuwgrieks.

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle Volksuniversiteiten die binnenkort starten met een cursus Grieks. Wanneer u interesse heeft in een van deze cursussen, dan kunt u doorklikken naar de website van de bijbehorende Volksuniversiteit en kunt u zich hier gemakkelijk online inschrijven.

55 resultaten gevonden

BplusC Leiden

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Oss

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit Gouda

Volksuniversiteit Amsterdam

Cursus Grieks

Het volgen van een taalcursus Grieks aan de Volksuniversiteit heeft vele voordelen. U zult bijvoorbeeld gemakkelijk een praatje kunnen maken op vakantie, waardoor u al snel kennis zult maken met de Griekse gastvrijheid. Het Nieuwgrieks leert u bij de Volksuniversiteit aan de hand van een intensieve cursus die zowel uit lessen als uit huiswerk bestaat. Alleen wanneer u regelmatig met de taal bezig bent zult u het maximale resultaat behalen.

Het niveau van onze taalcursussen wordt aangeduid op basis van het Europees Referentiekader. Dit loopt van A tot en met C. Bij de Volksuniversiteit is het mogelijk om een cursus Grieks te volgen op verschillende niveaus. Zowel beginners als meer gevorderden kunnen dus een cursus bij ons volgen.

meer