Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Frans leren

Frankrijk is niet alleen een populair vakantieland, maar ook een belangrijke handelsnatie. Daarom is het volgen van een taalcursus Frans altijd een verstandige keuze. Via de Volksuniversiteit kunt u op laagdrempelige wijze en met veel plezier Frans leren. Diverse Volksuniversiteiten in Nederland geven namelijk een cursus Frans, welke beschikbaar zijn op verschillende niveaus.

Of u nu gemakkelijker Frans wilt leren spreken of een speciale cursus Frans voor op vakantie wilt volgen, de Volksuniversiteit heeft er een cursus voor. Op deze pagina kunt u in één oogopslag zien welke cursussen er bij u in de buurt worden gegeven. Wanneer u doorklikt naar de website van de betreffende Volksuniversiteit, dan kunt u zich daar gelijk inschrijven.

155 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn

Platform C

Volksuniversiteit Zuidlaren

BplusC Leiden

Volksuniversiteit Papendrecht e.o.

KunstenHuis Idea

Volksuniversiteit Amersfoort

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Zwolle

Kunstwerk! Zevenaar

Volksuniversiteit Velsen

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Gouda

Volksuniversiteit Breda

Zeeuwse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Volksuniversiteit Leiderdorp

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Geldrop

Volksuniversiteit Westvoorne

Cursus Frans

De Volksuniversiteit biedt zowel Frans aan voor beginners als voor meer gevorderden. Het niveau van de cursussen wordt bijna altijd aangegeven op basis van het Europees Referentiekader, zodat u gemakkelijk in kan schatten of een bepaalde taalcursus bij uw niveau past. Tijdens de Franse taallessen is er zowel ruimte voor theorie als voor het in de praktijk brengen van het geleerde. De docenten van de Volksuniversiteit zijn allen enthousiastelingen als het op Frankrijk aankomt en zullen hun enthousiasme met veel plezier op u over proberen te brengen. Want plezier hebben in het Frans staat voorop!

Taalcursus Frans voor ieder niveau

Wanneer u reeds elders ervaring met de Franse taal heeft opgedaan, dan is het meestal mogelijk om bij de Volksuniversiteit op een hoger niveau in te stromen. Dit gebeurt in samenspraak met de docent die de cursus Frans geeft. Meestal is het tijdens de open dag van een Volksuniversiteit mogelijk om een intake te doen waarbij de docent uw niveau vaststelt.

meer