Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Farsi leren

Farsi (of Perzisch) is de taal die wordt gesproken in Iran, Afghanistan (hier Dari genoemd) en Tajikistan. Het is een zeer oude taal, die is gebaseerd op het Arabisch alfabet. Tijdens een cursus Farsi aan De Volksuniversiteit zult u daarom niet alleen kennis van het Perzisch opdoen, maar komt het Arabisch alfabet ook uitgebreid aan bod. Onze docenten zijn echte experts op het gebied van Farsi en zullen u met veel enthousiasme de taal en de bijbehorende achtergrond bijbrengen. Bijkomend voordeel is dat onze taalcursussen bovendien zeer betaalbaar zijn.

Op deze pagina vindt u een overzicht van Volksuniversiteiten die binnenkort van start gaan met een cursus Farsi. Wanneer u interesse heeft in een cursus bij u in de buurt, dan kunt u zich gemakkelijk online inschrijven bij de betreffende Volksuniversiteit.

15 resultaten gevonden

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Den Haag

Cursus Farsi

Wanneer u een taalcursus Perzisch aan de Volksuniversiteit volgt, dan wordt er door onze docenten zowel gewerkt aan uw spreek- en luistervaardigheid, als aan het lezen en schrijven van de taal. Daarnaast komt u ook veel te weten over de landen waar Farsi wordt gesproken en wat de culturele achtergrond van deze landen is. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat de taal echt gaat leven. Wanneer u alle lessen volgt en het bijbehorende huiswerk maakt, dan zult u merken dat uw Farsi al snel met sprongen vooruit gaat.

meer