Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Engels leren

Is uw kennis van de Engelse taal weggezakt of heeft u het Engels nodig voor zakelijke doeleinden of omdat u binnenkort gaat emigreren? Dan is een taalcursus aan de Volksuniversiteit een goed idee. Met 75 Volksuniversiteiten door heel Nederland, is er altijd wel een Volksuniversiteit in de buurt waar u op laagdrempelige wijze Engels kunt leren. Op deze pagina vindt u het complete overzicht met de cursussen die binnenkort van start gaan. U kunt vervolgens doorklikken naar de website van de Volksuniversiteit die de cursus geeft en dan kunt u zich daar online inschrijven.

Wanneer u voor de Volksuniversiteit kiest, dan zult u leskrijgen van een enthousiaste, professionele docent. Onze taalcursussen zijn daarnaast intensief en u kunt rekenen op een aantal uur huiswerk per week. U zult merken dat wanneer u regelmatig met het Engels bezig bent, uw beheersing van de taal met sprongen vooruit zal gaan.

119 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Westvoorne

Volksuniversiteit Zuidlaren

Volksuniversiteit De Kring Spijkenisse

Volksuniversiteit Oss

RegioCultuurCentrum Idea

Kunstwerk!

Volksuniversiteit Amersfoort

Stichting CultuurBeleving Hillegom (SCBH)

Rotterdamse Volksuniversiteit

BplusC

Volksuniversiteit Utrecht

CultuurSpoor Best

Volksuniversiteit De Kempen

Volksuniversiteit Geldrop

Volksuniversiteit Leiderdorp

Platform C

Volksuniversiteit Delft

Cursus Engels

Het aanbod Engelse taalcursussen aan de Volksuniversiteit is enorm. De cursussen zijn er op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een cursus zakelijk Engels of een cursus die speciaal op de Engelse spreekvaardigheid is gericht. Indien van toepassing wordt het niveau van de cursus Engels aangegeven op basis van het Europees Referentiekader. Dit referentiekader loopt van niveau A tot niveau C en hiermee kunt u gemakkelijk de moeilijkheidsgraad van de cursus bepalen.

Cambridge English

Een aantal van de Nederlandse Volksuniversiteiten bieden Engelse taalcursussen aan die gebaseerd zijn op Cambridge English. Deze methode is internationaal erkend en maakt gebruik van examens en certificaten. Cambridge English wordt op verschillende niveaus gegeven en elk niveau heeft zijn eigen certificaat. Wanneer u een bepaald certificaat wilt halen kunt u gemakkelijk een Volksuniversiteit uitkiezen die de bijbehorende cursus aanbiedt.

meer