Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Deens leren

Met Deens kunt u niet alleen in Denemarken uit de voeten, want ook in delen van Groenland wordt Deens gesproken. Aan de Volksuniversiteit kunt u gemakkelijk Deens leren aan de hand van een cursus met een niveau wat is vastgesteld met behulp van het Europees Referentiekader. Onze ervaren docenten zijn zó enthousiast over Denemarken, dat zij staan te popelen om u alle ins en outs uit de doeken te doen. In het onderstaande overzicht kunt u een taalcursus Deens uitkiezen die bij u in de buurt wordt gegeven en die overeenkomt met uw huidige niveau. Wanneer u doorklikt naar de website van de betreffende Volksuniversiteit, dan kunt u zich daar gelijk inschrijven.

28 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Papendrecht e.o.

Volksuniversiteit Zwolle

Volksuniversiteit Utrecht

Platform C

Volksuniversiteit Den Haag

Volksuniversiteit Amsterdam

Cursus Deens aan de Volksuniversiteit

De redenen om Deens te leren zijn divers. Of u nu zaken in Denemarken gaat doen, er op vakantie gaat of naar Denemarken wilt emigreren, het is altijd handig als u op dat moment al wat Deens kunt praten en verstaan. Tijdens een cursus Deens aan de Volksuniversiteit leert u bijvoorbeeld de correcte uitspraak van het Deens en zult u leren hoe u een eenvoudige e-mail in het Deens opstelt. Naast aandacht voor spraak en grammatica, zal er ook aandacht zijn voor de Deense cultuur en gewoonten. Op deze manier zult u merken dat uw Deens met sprongen vooruit gaat!

Taalcursus Deens volgen

Wilt u een taalcursus Deens aan de Volksuniversiteit volgen en heeft u al een bepaalde hoeveelheid kennis van de Deense taal opgedaan? Dan is het mogelijk om op een hoger niveau in te stromen aan de hand van een intake door een docent Deens. Dit is meestal mogelijk tijdens de open dag van de betreffende Volksuniversiteit.

meer