Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Chinees leren

Wilt u Chinees leren op een niveau dat is vastgesteld aan de hand van het Europees Referentiekader? Dan kunt u terecht bij de Volksuniversiteit! China is een wereldmacht en het land wordt daarnaast steeds belangrijker op economisch gebied en populairder als vakantieland. Er zijn daarom een veelvoud aan redenen te bedenken om een cursus Chinees te komen volgen aan de Volksuniversiteit.

56 resultaten gevonden

BplusC Leiden

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Wageningen

Platform C

Zeeuwse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Velsen

Volksuniversiteit Den Haag

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Breda

Volksuniversiteit Gouda

Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn

Volksuniversiteit Papendrecht e.o.

Stichting !Triggr - Volksuniversiteit Ter Aar

Volksuniversiteit Amsterdam

Cursus Chinees aan de Volksuniversiteit

De meeste Volksuniversiteiten geven les in Putonghua, ook wel Standaard-Mandarijn genoemd. Hiermee kunt u niet alleen in China uit de voeten, maar ook in Singapore en Taiwan. In het bovenstaande overzicht kunt u gemakkelijk een cursus Chinees opzoeken die bij u in de buurt wordt gegeven. Wanneer u doorklikt naar de website van de betreffende Volksuniversiteit, dan kunt u zich hier meteen inschrijven.

Wanneer u begint met een cursus Chinees aan de Volksuniversiteit, dan zult u merken dat grammatica in het begin van de cursus een belangrijke rol speelt. U zult al snel Chinees leren verstaan en uzelf verstaanbaar leren maken in het Chinees. Doordat er daarnaast ook aandacht is voor Chinese gewoontes en cultuur, zult u merken dat Chinees leren helemaal niet zo moeilijk is als u van tevoren misschien dacht. Wanneer u alle lessen volgt en daarnaast het opgegeven huiswerk maakt, dan zult u aan het einde van de cursus merken dat uw Chinees met sprongen vooruit is gegaan.

Voordelen van een cursus Chinees

Het volgen van een cursus Chinees aan de Volksuniversiteit heeft vele voordelen. Doordat er 75 Volksuniversiteiten in Nederland zijn, wordt er altijd wel een geschikte cursus bij u in de buurt gegeven. Alle cursussen zijn beschikbaar op verschillende niveaus en wanneer u ergens anders reeds ervaring met het Chinees heeft opgedaan, dan kunt u op een hoger niveau instromen na een intake door de docent. Cursussen aan de Volksuniversiteit worden door ervaren docenten gegeven en zijn bovendien zeer betaalbaar.

meer