Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Communicatietraining

Effectief leren communiceren is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de privésfeer als in een zakelijke setting neemt communicatie immers een belangrijke plaats in. Bij de Volksuniversiteit kunt u daarom communicatietrainingen volgen om zodoende beter te leren communiceren. Op deze pagina vindt u alle cursussen en workshops die betrekking hebben op communicatie. U kunt gemakkelijk een interessante cursus bij u in de buurt selecteren en doorklikken naar de website van de Volksuniversiteit die deze betreffende cursus aanbied. Op die website kunt u zich ook meteen inschrijven.

32 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Velsen

Volksuniversiteit Oss

Volksuniversiteit Westvoorne

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Volksuniversiteit Den Haag

Rotterdamse Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Zwolle

Cursus presentatietechnieken

Presenteren is voor veel mensen een uitdaging. Daarom bieden diverse Volksuniversiteiten een cursus of workshop presentatietechnieken aan. Hierbij wordt ingegaan op de factoren die ervoor gaan zorgen dat uw boodschap de aandacht krijgt die het verdient. Tijdens een presentatiecursus is er zowel aandacht voor de inhoud, als voor de vorm van de presentatie. U leert bijvoorbeeld uw publiek inschatten en leert omgaan met onverwachte zaken zoals vragen uit uw publiek. U zult al gauw merken dat presenteren een plezier wordt na het volgen van een cursus presentatietechnieken aan de Volksuniversiteit!

Cursus spreken in het openbaar

Hoe vertelt u een verhaal en houdt u de aandacht van uw publiek vast? Dat leert u tijdens een cursus spreken in het openbaar aan de Volksuniversiteit. Lichaamstaal, stemgebruik, houding en het verhaalt zelf, het komt allemaal aan bod aan de hand van de theorie en het in de praktijk brengen van verschillende technieken. Na afloop zult u merken dat u effectiever zult spreken in het openbaar en dat uw publiek uw verhaal beter zal waarderen én beter zal onthouden.

meer