Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Mens en Maatschappij

Wilt u meer te weten komen over maatschappelijke onderwerpen en over wat de mens drijft? Dan kunt u een cursus in de categorie Mens en Maatschappij volgen aan een van de Volksuniversiteiten die Nederland rijk is. De 75 Nederlandse Volksuniversiteiten hebben de vrijheid om zelf hun cursusaanbod samen te stellen en dit betekent dat er een divers cursusaanbod in Nederland is, waar ook veel cursussen in de categorie Mens en Maatschappij tussen zitten.

Op deze pagina kunt u doorklikken naar de subcategorieën die samen de categorie Mens en Maatschappij vormen. Denk bijvoorbeeld aan economie, levensbeschouwing en spiritualiteit. Op de pagina van de betreffende subcategorie krijgt u vervolgens een overzicht te zien van de Volksuniversiteiten die cursussen binnen die onderwerpen aanbieden. U kunt hier ook gelijk doorklikken naar een Volksuniversiteit van uw keuze, zodat u zich daar gelijk online in kunt schrijven.

170 resultaten gevonden

Populaire cursussen Mens en Maatschappij

Om u een goed beeld te geven van het aanbod binnen de categorie Mens en Maatschappij sommen we hieronder een aantal populaire cursussen binnen het onderwerp op. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inleiding in de filosofie
  • Geschiedenis van de wetenschap
  • Boeddhisme
  • Tarot
  • Orakels

Schrijf u snel in voor uw favoriete cursus, want het aantal plaatsen is beperkt. Door een beperkt aantal deelnemers toe te laten tot onze cursussen, kunnen wij een constante en hoge kwaliteit van het onderwijs garanderen.

meer