Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Doe-het-zelf

Bent u graag bezig met uw handen? Repareert u uw wasmachine liever zelf dan dat u een monteur inschakelt? Of wilt u leren hoe u uw eigen fiets repareert en onderhoudt? Dan is ons aanbod doe-het-zelf cursussen echt iets voor u! Onze ervaren docenten leren u tijdens de diverse praktische cursussen hoe u klussen in en om het huis zelfstandig tot een goed einde brengt. De workshops, cursussen en lezingen die onder deze categorie vallen zijn erg geliefd. Wacht daarom niet te lang met het inschrijven voor uw favoriete cursus.

41 resultaten gevonden

Populaire doe-het-zelf cursussen bij de Volksuniversiteit

Tijdens de verschillende kluscursussen worden theorie en praktijk afgewisseld, waardoor u na afloop exact weet hoe een bepaalde klus in zijn werk gaat. Het aanbod van de Volksuniversiteiten is zeer gevarieerd en bevat onder andere cursussen op het gebied van (motor)fietstechniek, metaalbewerking, houtbewerking en tuinonderhoud.

  • Meubelmaken met plaatmateriaal
  • Sleutelen aan racefiets of mountainbike
  • Elektra
  • Loodgieten

De Nederlandse Volksuniversiteiten

Met meer dan 75 Volksuniversiteiten in Nederland is er altijd wel een Volksuniversiteit bij u in de buurt. Iedere Volksuniversiteit heeft een eigen aanbod aan cursussen, workshops en lezingen dat varieert van seizoen tot seizoen. Op deze pagina kunt u zien welke kluscursussen u kunt volgen en bij welke Volksuniversiteit deze cursussen worden gegeven. Wanneer u zich wilt inschrijven voor een cursus, dan klikt u door naar de website van de desbetreffende Volksuniversiteit en voltooit u uw inschrijving daar.

meer