Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Persoonlijke Ontwikkeling

Wilt u zich ontwikkelen als persoon, bijvoorbeeld door te werken aan uw talenten of door uw dromen en aspiraties na te jagen? Dan kunnen de docenten en coaches van de Nederlandse Volksuniversiteiten u daarbij helpen! Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben de 75 Nederlandse Volksuniversiteiten namelijk een uitgebreid aanbod. Omdat iedere Volksuniversiteit het cursusaanbod helemaal zelf bepaalt, is er een breed aanbod met cursussen, workshops en lezingen in Nederland beschikbaar.

Op deze pagina kunt u doorklikken naar subcategorieën van de hoofdcategorie Persoonlijke Ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan communiceren, boekhouden of persoonlijke effectiviteit. Op de pagina van de betreffende subcategorie vindt u een overzicht met alle cursussen die op dit gebied worden gegeven. Hier kunt u een cursus selecteren en doorklikken naar de website van de Volksuniversiteit die de cursus geeft, zodat u zich daar in kunt schrijven.

186 resultaten gevonden

Populaire cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Het werken aan uzelf als persoon is een populaire aangelegenheid. Het is niet voor niets dat u bij veel Volksuniversiteiten terecht kunt om een cursus, lezing of workshop op dit gebied te volgen. Om een beeld te schetsen van de cursussen binnen deze categorie, zetten we een aantal populaire cursussen op een rij:

  • Inleiding boekhouden
  • Met zelfvertrouwen presenteren
  • Succesvol solliciteren
  • Nee zeggen zonder ruzie

Het aanbod van cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling wisselt ieder seizoen. Wanneer u een interessante cursus ziet is het verstandig om niet te lang te wachten met inschrijven, want deze cursussen zijn altijd snel volgeboekt.

meer