Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Cursus Bewegen en Welzijn

Werken aan uw lichaam en geest? Het kan met behulp van een cursus, workshop of lezing aan een van de 75 Nederlandse Volksuniversiteiten! De Volksuniversiteit maakt onderwijs voor iedereen in Nederland toegankelijk en uiteraard daar horen ook cursussen op het gebied van lichaam en geest bij. Of u nu een bepaalde dans wilt leren of meer wilt weten over mindfullness of gezond bewegen, u vindt altijd een passende cursus, workshop of lezing bij de Volksuniversiteit.
Alle Volksuniversiteiten in Nederland stellen hun eigen cursusaanbod samen. Dit leidt tot een grote variëteit betreffende het aantal aangeboden cursussen. Op deze pagina kunt u doorklikken naar subcategorieën van de categorie Bewegen en Welzijn. Vervolgens krijgt u hier een overzicht te zien met Volksuniversiteiten die een of meerdere cursussen aanbieden binnen deze subcategorie. Inschrijven voor een cursus kan direct online. Dit doet u nadat u heeft doorgeklikt naar de website van de betreffende Volksuniversiteit.

188 resultaten gevonden

Populaire cursussen op het gebied van Bewegen en Welzijn

De categorie Bewegen en Welzijn is een brede categorie, waardoor er altijd wel een cursus of workshop te vinden is die aansluit bij uw interesses. Om u alvast een beeld te geven van ons aanbod, treft u onderstaand enkele populaire cursussen aan.

  • Mindfulness
  • NLP
  • Circuittraining
  • Yoga

Wanneer u een cursus, workshop of lezing op het gebied van Bewegen en Welzijn wilt volgen, dan is het verstandig om uw inschrijving niet te lang uit te stellen. Door hun populariteit zijn deze immers snel volgeboekt. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

meer