Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Kookworkshops

Altijd al eens beter willen leren koken of kennismaken met spannende buitenlandse keukens? Een kookworkshop of kookcursus aan een van de 75 Volksuniversiteiten biedt uitkomst! Naast (beter) leren koken, bent u bij ons eveneens aan het juiste adres voor een verdiepende cursus patisserie, chocolade maken of taarten bakken. Alle cursussen en workshops worden op zeer begrijpelijke manier gegeven door ervaren chefs. U zult merken dat het enthousiasme van onze chefs aanstekelijk werkt. En, dat u na het volgen van een kookworkshop bij de Volksuniversiteit zelf al snel de meest fantastische creaties op tafel zet.

33 resultaten gevonden

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Volksuniversiteit De Kempen

Volksuniversiteit Utrecht

Volksuniversiteit Westvoorne

Volksuniversiteit Papendrecht e.o.

Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn

Stichting !Triggr - Volksuniversiteit Ter Aar

Voor iedereen een leerzame kookcursus

Het aanbod aan kookcursussen aan de Nederlandse Volksuniversiteiten is werkelijk enorm. Zo zijn nagenoeg alle landen met een noemenswaardige keuken in ons aanbod vertegenwoordigd. Populair zijn bijvoorbeeld onze kookcursussen met betrekking tot de Italiaanse keuken, de Franse keuken, de Surinaamse keuken en de Arabische keuken. Als vanzelfsprekend bieden wij tevens vele leerzame culinaire workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop sushi maken, een workshop dim sum maken of zelfs een workshop koken met insecten! Onze chefs leren u de ingrediënten kennen en brengen u alle benodigde vaardigheden bij. De aangeleerde vaardigheden gedurende een kookcursus of kookworkshop brengt u bovendien direct in de praktijk!

Leren koken bij de Volksuniversiteit

Na een kookcursus of kookworkshop aan een van de Volksuniversiteiten zult u merken dat uw kookkennis met sprongen vooruit is gegaan. Binnen een relatief kort tijdsbestek nemen onze chefs u namelijk op toegankelijke wijze mee in een wereld van nieuwe recepten, interessante kooktechnieken en de beste ingrediënten. Onze chefs staan te popelen om hun ervaring met u te delen en dat merkt u aan hun enthousiasme. Wij zijn immers van mening dat een kookworkshop niet alleen leerzaam moet zijn, maar ook gewoon heel erg leuk! Bekijk vandaag nog de kookcursussen die aan de diverse Volksuniversiteiten worden gegeven.

meer