Ga direct naar inhoud

Deel via social media

Creatieve cursussen

Bent u graag creatief bezig? Dan kunt u uw creatieve vaardigheden verder verbreden en verbeteren met een creatieve cursus of workshop bij de Volksuniversiteit. De 75 Nederlandse Volksuniversiteiten hebben namelijk allen een eigen cursusaanbod, waarbij creatieve cursussen in het algemeen bijzonder goed zijn vertegenwoordigd.

Op deze pagina kunt u doorklikken naar een van de subcategorieën, zoals tekenen en schilderen, beeldhouwen, edelsmeden en boekbinden. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien met Volksuniversiteiten die in deze subcategorie cursussen en workshops aanbieden. Vanuit dit overzicht kunt u gemakkelijk een interessante cursus of workshop bij u in de buurt selecteren. Uw inschrijving voltooit u vervolgens op de website van de Volksuniversiteit van uw keuze.

626 resultaten gevonden

Alle cursussen bij de Volksuniversiteit zijn laagdrempelig en betaalbaar. Bovendien worden ze door professionele docenten gegeven. Het betreft dus nadrukkelijk geen thuisstudie. Door op deze manier te werk te gaan, garanderen wij dat uw kennis en vaardigheden na afloop van een creatieve cursus of workshop flink verbeterd zullen zijn. Zo combineren we inhoud met gezellig samenzijn!

Een aantal cursussen en workshops in deze categorie is erg populair, waardoor ze nagenoeg iedere cursusperiode zijn volgeboekt. Denk hierbij onder andere aan de volgende cursussen en workshops.

  • Glas in lood
  • Beeldhouwen in (spek)steen of hout
  • Kalligrafie
  • Edelsmeden en sieraden maken
  • Kleuradvies

Het is dan ook raadzaam om u tijdig voor een cursus of workshop in te schrijven. Wacht u namelijk te lang, dan loopt u het risico dat uw favoriete cursus is volgeboekt. Voor veel cursussen geldt een limiet voor wat betreft het toegestane aantal deelnemers. Dit maximum is nodig om de hoge kwaliteit van het onderwijs bij de Volksuniversiteit te kunnen blijven garanderen.

meer